iPhone onderdelen en iPad onderdelen, gereedschap en reparaties

Vragen? Bel 035-6832632  of mail info@parts-repair.nl        Sitemap | FAQ | Contact

iPhone scherm

iPhone scherm kopenAls het glas van uw iPhone gebroken is of het aanraakkscherm niet meer werkt kunt u via de shop van Parts-Repair.nl eenvoudig een vervangend iPhone scherm kopen met garantie. In ons assortiment vindt u schermen voor onder andere de iPhone 4, 4S, 5, 5C, 5S, 6 en 6 Plus. Alle getoonde Apple onderdelen zijn op voorraad en worden dezelfde werkdag nog verzonden wanneer u voor 17:00 besteld. Doorgaans heeft u het onderdeel dan de volgende dag in huis. Wanneer de reparatie van uw scherm lastig blijkt kunt u altijd contact met ons opnemen voor hulp of advies. Dit geldt uiteraard alleen wanneer u uw iPhone onderdelen bij ons besteld.

→ Bekijk alle iPhone schermen

Online uw nieuwe iPhone beeldscherm kopen

Via onze shop kunt u eenvoudig een nieuw scherm voor uw iPhone kopen, uiteraard met service en garantie! Al meer dan 15.000 andere gingen u voor, en deze beoordelen onze service met een 9,4 en 8,9. (Trustpilot en KiyOh. Wij leveren de schermen in zwart en wit, en hebben regelmatig een voordeligere RECYCLED LCD versie. Daarnaast leveren wij ook diverse toebehoren zoals het frame of een sticker. Lees hier meer over het vervangen van het iPhone scherm.

Originele iPhone schermen

  iPhone 6S Plus schermen   iPhone 6S schermen   iPhone 6S Plus schermen   iPhone 6 schermen   iPhone 5s schermen   iPhone 5c schermen   iPhone 5 schermen   iPhone 4s schermen   iPhone 4 schermen
iPhone 6S Plus  iPhone 6S iPhone 6 Plus  iPhone 6 iPhone 5S iPhone 5C iPhone 5

iPhone 4S

iPhone 4

Zelf uw iPhone scherm vervangen

Voor veel van de iPhones hebben wij een speciale instructievideo gemaakt voor de vervanging van bijvoorbeeld de batterij of het scherm. Met onze vervangende onderdelen en de instructievideo kunt u de reparatie eenvoudig zelf thuis uitvoeren. Het benodigde gereedschap kunt u ook in onze webshop kopen. Meer weten over de reparatie van uw iPhone scherm? Bekijk hier een overzicht van al onze video’s.

 
✔ Originele onderdelen ✔ Hulp bij vervanging ✔ Inclusief instructiefilmpje ✔ Snelle levering, ook in België

24 artikel(en)

per pagina

24 artikel(en)

per pagina