iPhone onderdelen en iPad onderdelen, gereedschap en reparaties

Vragen? Bel 035-6832632  of mail info@parts-repair.nl        Sitemap | FAQ | Contact

Samsung onderdelen

Parts-Repair.nl levert sinds kort ook Samsung onderdelen voor diverse modellen. Voor nu beperken we ons nog tot de schermen en batterijen. Op dit moment kunt u onderdelen bestellen voor onder andere de Samsung S5, S6 en S6 Edge.

Samsung repareren

Werkt een functionaliteit van uw Samsung niet meer? In veel gevallen kunt u dit zelf repareren. Wij hebben de onderdelen in huis waarmee u de reparatie van uw Samsung zelf kunt uitvoeren. Bij de meeste Samsung onderdelen hebben wij een handige instructievideo. Hier zit u stap voor stap hoe u uw smartphone zelf kunt repareren of een onderdeel kunt vervangen

Uw Samsung onderdeel vandaag nog verzonden!

De getoonde Samsung onderdelen zijn op voorraad en direct leverbaar.  Heeft u uw Samsung onderdeel voor 17.00 uur besteld, dan zorgen wij ervoor dat deze dezelfde dag nog wordt verzonden. In de meeste gevallen kunt u de volgende dag al met de reparatie van uw smartphone beginnen.

Meer dan 15.000 klanten gingen u voor

Al sinds 2010 leverde Parts-Repair.nl (en de voorganger iPhone-Onderdelen-Centrale-Nederland.nl) aan meer dan 15.000 klanten iPhone onderdelen, iPad onderdelen en iPod onderdelen. En sinds 2015 zijn wij ook begonnen met de verkoop van Samsung onderdelen. Parts-Repair.nl verzendt alle onderdelen direct uit voorraad. Uw Samsung is zo weer gerepareerd en u bent weer snel bereikbaar op uw Samsung. Parts-Repair.nl levert Samsung onderdelen aan particulieren en bedrijven.

Daarom kiest u voor Samsung onderdelen van Parts-Repair.nl

Samsung Onderdelen bestellenKies voor Samsung onderdelen van Parts-Repair.nl dan kiest u voor kwaliteit, snelheid en service. Honderden terugkerende klanten waardeerden onze kwaliteit, service en snelle levertijd met een uitmuntende score in KiyOh en Trustpilot. Koopt u het Samsung onderdeel bij Parts-Repair.nl dan helpt Menko Ubbens u als de reparatie niet lukt. Deze service geldt niet als u het Samsung onderdeel elders heeft gekocht. En ja, we zijn streng!

Populaire Samsung onderdelen

Onderstaande Samsung onderdelen zijn de afgelopen tijd zeer populair in de webshop van Part-Repair.nl! Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel of hebt u vragen over de reparatie van uw Samsung smartphone? Neem dan contact met ons op voor meer informatie omtrent Samsung onderdelen.

19 artikel(en)

per pagina

19 artikel(en)

per pagina