iPhone onderdelen en iPad onderdelen, gereedschap en reparaties

Vragen? Bel 035-6832632  of mail info@parts-repair.nl        Sitemap | FAQ | Contact

Garantie

Artikel defect bij ontvangst
Controleer zodra je de bestelling ontvangt of de bestelling compleet en onbeschadigd bij u is aangekomen. is dat niet het geval, laat het ons dat zo snel mogelijk weten via klantenservice@parts-repair.nl of via telefoonnummer +31 (0)35-6832632.

Klacht
Heeft u via onze webshop besteld, en heeft u een klacht over een artikel, meld dat dan zo snel mogelijk via klantenservice@parts-repair.nl of via telefoonnummer +31 (0)35-6832632. Wij zien het als sport om alle klanten blij te maken en denken graag met u mee.

Garantietermijn
Parts-Repair.nl levert garantie op de geleverde onderdelen. U kunt zonder opgaaf van reden, binnen 14 dagen het onderdeel retour sturen, omruilen of het aankoopbedrag terugvragen. De garantie op een artikel is niet meer van toepassing als deze kapot is gegaan door ondeugdelijke installatie, slijtage of onjuist gebruik.

Heeft u vragen over de garantie, of heeft u een vraag over de garantie termijn van een artikel stuur dan een mail naar klantenservice@parts-repair.nl of neem telefonisch contact op via telefoonnummer +31 (0)35-6832632. We zijn geopend op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Onze e-mailboxen staan altijd wijd open voor opmerkingen, verbetersuggesties, vragen en dringende issues.