iPad onderdelen

Parts-Repair.nl levert iPad onderdelen voor de iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Mini, Air, Air 2 en de Mini 2. De duidelijke video handleidingen van Menko Ubbens tonen u stap voor stap hoe u een reparatie of vervanging uit moet voeren. Menko Ubbens levert uitsluitend iPad onderdelen van goede kwaliteit. Uiteraard worden al onze onderdelen geleverd met vergaande garantie. In onze shop kunt u onder meer terecht voor vervangende iPad schermen, iPad gereedschap, batterijen en interne onderdelen voor de iPad.

iPad Pro 12,9
Op aanvraag leverbaar

iPad Pro 9,7
Op aanvraag leverbaar

Voor 17.00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden!

Alle getoonde iPad onderdelen zijn bij ons op voorraad en direct leverbaar. Wanneer u uw iPad onderdelen voor 17:00 uur besteld dan worden ze dezelfde dag nog verzonden. In de meeste gevallen zult u de onderdelen dan de dag erop in huis hebben. Uw bestelling kunt u veilig en vertrouwd betalen via bijvoorbeeld iDEAL, PayPal, Bancontact/Mistercash of creditcard.

Al meer dan 15.000 klanten gingen u voor

Sinds 2010 leverde Parts-Repair.nl (en de voorganger www.iPhone-Onderdelen-Centrale-Nederland.nl) iPad onderdelen en iPhone onderdelen aan meer dan 15.000 klanten. Parts-Repair.nl verzendt alle onderdelen direct uit eigen voorraad. Uw iPad is zo weer gerepareerd met onderdelen van de beste kwaliteit en de duidelijke instructie van Parts-Repair.nl! U kunt weer snel aan de slag. Wij leveren iPad onderdelen aan particulieren en bedrijven. Als u de reparatie liever door Menko Ubbens laat uitvoeren, dan kunt u de iPad opsturen en heeft u deze meestal binnen 48 uur weer gerepareerd thuis. Reparatie tarieven zijn inclusief materiaal, montage en 3 maanden garantie.

Daarom kiest u voor iPad onderdelen van Parts-Repair.nl

Wanneer u kiest voor iPad onderdelen van Parts-Repair.nl dan kiest u voor kwaliteit, snelheid en uitstekende service. Honderden terugkerende klanten waardeerden onze kwaliteit, service en snelle levertijd met een uitmuntende score via KiyOh en Trustpilot. Een mooie score van een 9.1 en een 9.8! Koopt u het iPad onderdeel bij Parts-Repair.nl dan helpt Menko Ubbens u als de reparatie u zelf niet lukt. Deze service geldt niet als u de iPad onderdelen elders heeft gekocht. En ja, we zijn streng!

  • Voor 17:00 besteld = direct verzonden.
  • Alleen iPad onderdelen van de beste kwaliteit.
  • Inclusief video handleiding
  • Parts-repair.nl scoort een 9.8 op TrustOPilot en een 9.1 via KiyOh.

Uw iPad laten repareren

Het is natuurlijk ook mogelijk om uw iPad te laten repareren. Heeft u zelf geen tijd of zin? Dan doen wij het graag voor u! Parts-Repair.nl levert de service om uw iPad reparatie zo snel en zorgvuldig mogelijk te uit te voeren. Bent u in het bezit van bijvoorbeeld een kapotte iPad ? U hoeft zich geen zorgen te maken. Parts-Repair zorgt ervoor dat uw iPad reparatie probleemloos verloopt en dat uw iPad met garantie binnen 48 uur weer thuis is. Meer weten? Lees hier meer over onze iPad reparatie service!

Populaire iPad onderdelen

Onderstaande onderdelen zijn de afgelopen tijd zeer populair in de webshop van Part-Repair.nl! Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel of hebt u vragen over de reparatie van uw iPad? Neem dan contact met ons op.