Aanbieding!

iPhone 5 batterij (getest) inclusief gereedschap

29,90 19,95 incl. BTW

Is uw iPhone 5 batterij stuk? Valt deze plotseling uit? Met deze iPhone 5 batterij kunt u weer vooruit met uw iPhone 5. Het zelf vervangen van uw iPhone 5 batterij is eenvoudig. Bekijk onze instructievideo waar stap voor stap wordt uitgelegd hoe u de iPhone 5 batterij kunt vervangen.

  • iPhone 5 batterij / accu van de hoogste kwaliteit
  • Getest in de fabriek / werkt gegarandeerd
  • 3,8 Volt
  • 1440 mAh
  • Inclusief gereedschap speciaal voor de iPhone
  • Geschikt voor iPhone 5
  • Origineel onderdeel

(de batterij voor iPhone 5 past niet in een 5S of 5C)

SKU: iPh-5-039 Categorieën: , ,

Beschrijving

iPhone 5 accu / batterij snel leeg?

iPhone 5 batterijLoopt uw iPhone 5 batterij te snel leeg, of is de accu ‘plotseling’ leeg? Dat is geen ramp, een iPhone 5 batterij is eenvoudig te vervangen. Gebruik deze iPhone 5 batterij incusief het bijpassende gereedschap. Deze batterij is vooraf getest in de fabriek en werkt dus zeker. Parts-Repair.nl levert uitsluitend iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit met garantie. Heeft u zelf al gereedschap? Bestel dan hier de iPhone 5 batterij zonder gereedschap.

Of is uw dock connector stuk?

Laadt uw iPhone 5 batterij helemaal niet meer op, of is hij snel leeg? Dan kan de oorzaak ook heel goed liggen in een kapotte Dock connector. Als u die dock connector voor iPhone 5 en batterij tegelijkertijd vervangt, laadt de (nieuwe) batterij weer helemaal goed op. Uw iPhone kan dan zeker een hele dag weer mee.

Ondersteuning bij de reparatie van uw iPhone 5 batterij

Gebruik de video om de reparatie van iPhone 5 batterij / accu uit te voeren. Heeft u tijdens de reparatie behoefte aan extra ondersteuning? Dan staat Menko Ubbens voor u klaar via telefoon of mail. Dit geldt alleen voor klanten van www.parts-repair.nl en voor de onderdelen die bij parts-Repair.nl zijn gekocht. Wilt u de reparatie iPhone 5 batterij liever helemaal aan Menko overlaten, check dan onze reparatie tarieven en stuur even een mailtje naar info@www.parts-repair.nl.

iPhone 5 accu / batterij direct leverbaar uit voorraad

Parts-Repair.nl heeft alle getoonde producten op voorraad. Voor 17 uur besteld = dezelfde dag verzonden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “iPhone 5 batterij (getest) inclusief gereedschap” te beoordelen