Over Parts-Repair.nl

Bedrijfsinformatie Parts-Repair

Parts-Repair.nl is opgericht door Menko Ubbens. In 2011 is Menko in Hilversum begonnen met zijn reparatie service voor iPhone’s en iPad’s. Al snel kwam Menko er achter dat er grote verschillen in de kwaliteit van iPhone onderdelen bestaat. Door zelf de onderdelen te gaan importeren kan Menko zelf de kwaliteit beoordelen en bewaken. Mede door de lange relatie met de toeleveranciers kan Menko de beste kwaliteit onderdelen leveren voor een zeer aantrekkelijke prijs. De inkoop voordelen geeft Menko direct door aan de klanten van Parts-Repair. Of ze nu in de webshop onderdelen kopen of dat ze hun kostbare iPhone door Menko persoonlijk laten repareren.

Onderdelen kwaliteit

Menko voert zelf dagelijks reparaties aan iPhone’s en iPad’s met dezelfde onderdelen die u in de webshop koopt. Hierdoor is er een constante kwaliteitscontrole, waardoor u gegarandeerd goede onderdelen ontvangt voor uw eigen reparatie.

Kennis

Door dagelijks zelf reparaties van iPhones en iPads uit te voeren houdt Menko zijn kennis over reparaties, onderdelen en iPhones op peil. Kennis die Menko graag met u deelt via de video instructies die bij de verschillende onderdelen staan of op Youtube te bekijken zijn.

Menko Ubbens

Menko Ubbens
Eigenaar Parts-Repair

Kwaliteits onderdelen

Is uw iPhone of iPad stuk? Repareer uw iPhone of iPad zelf met de onderdelen van Parts-Repair.nl. Menko Ubbens is de vakman met zijn eigen reparatie bedrijf iPhone Repair Hilversum, sinds 2011 actief in Hilversum. Alle onderdelen in de webshop zijn op voorraad. Voor 17.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden. De onderdelen komen uit dezelfde voorraad die Menko Ubbens ook gebruikt bij zijn eigen reparaties, daardoor doen wij zelf continu onze eigen kwaliteitscontroles. Parts-Repair.nl (en de voorganger www.iphone-onderdelen-centrale-nederland.nl) leverde reeds aan 25.000 klanten (consumenten en bedrijven) en heeft uitstekende klant-beoordelingen bij KiyOh en Trustpilot. Daar zijn we trots op en we werken iedere dag hard eraan dat zo te houden! Kijk op video’s voor de Nederlandstalige reparatie video’s van Menko.

De Repair Service voor u...

Parts-Repair.nl biedt u de kwaliteit en service die we zelf ook graag ervaren als iets waardevols snel en vakkundig gerepareerd moet worden. Menko Ubbens verkoopt uitsluitend onderdelen van de beste kwaliteit, dus geen namaak rommel.  Menko Ubbens repareert alle iPhones en iPads. Wilt u een afspraak maken, neem dan even contact op via 035 – 6832632 of info@www.parts-repair.nl . Menko Ubbens repareert uitsluitend op afspraak en biedt 3 maanden garantie op alle reparaties.

... ook als u ver weg woont

Woont u te ver van Hilversum om uw toestel te komen brengen? Bel ons dan voor een afspraak en stuur uw toestel op met aangetekende post via PostNL. Zodra wij uw toestel ontvangen, sturen wij u een berichtje. Menko Ubbens repareert het toestel dezelfde dag. Daarvoor gelden de reparatie tarieven + 7,95 verzendkosten voor onze koerier. U ontvangt een e-mail met de mogelijkheid tot iDeal betaling. Zodra het verschuldigd bedrag is betaald, versturen wij uw toestel met onze koerier. Doorgaans heeft u uw iPhone of iPad binnen 48 uur weer werkend thuis.

Wij Beloven...

  • Alleen kwaliteits iPhone onderdelen, zware kwaliteit
  • Uitstekende aftersales ‘met raad en daad’, zodat uw iPhone weer snel goed werkt.
  • Onze klanten kunnen gratis hulp van Menko inroepen bij de reparatie van hun iPhone of iPad via www.parts-repair.nl/help
  • Afhandeling professioneel en betrouwbaar
  • Veilig betalingsomgeving
  • We verzenden direct via PostNL en/of eigen koeriersdienst binnen NL en Belgie.
  • Direct leverbaar. Voor 17.00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden (levertijd Belgie ± 3 werkdagen).

En we doen het nog ook!

Verpakkings- en verzendkosten

Bestellingen boven EUR 50,- worden gratis verzonden.

  • Voor kleine bestellingen in Nederland geldt een toeslag van EUR 4,95 als bijdrage in de verzendkosten
  • Voor Belgie geldt een toeslag van EUR 8,95 voor bestellingen kleiner dan EUR 50,-
  • Wilt u zelf uw bestelling afhalen, maak dan een afspraak via 035-6832632 of info@www.parts-repair.nl . U krijgt berekende verzendkosten dan natuurlijk terug.

Voorheen stond onze webshop op www.iphone-onderdelen-centrale-nederland.nl
(die domeinnaam was zo lang dat we een nieuwe hebben gekozen).

Contact

Per mail altijd bereikbaar via info@www.parts-repair.nl
Telefonisch bereikbaar van ma – vr van 9 – 17 uur. Telefoon: +31 (0) 35-68 32 632
Via mail krijgt u meestal sneller antwoord, i.v.m uitvoer van reparaties.

Parts-Repair.nl is een handelsnaam van Landbridge bv

Adres:
Verlengde Zuiderloswal 11
1216BW Hilversum
telefoon 035 6832632
KvK nummer:    32141291
BTW nummer:   8200 08 059 B01
IBAN bankrekeningnummer: NL97 INGB 0681 4356 90

Algemene Voorwaarden